Piept de pui si dovlecel la tigaie grill

de Valclaudia in Pui, 18 Sep 2013 | 4398 vizualizari

 

O cina rapida, usoara si foarte gustoasa,..... mai ales daca-i si Ceva Fin prin farfurie! ;) :)) :))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 bucata piept de pui
  • 1/2 dovlecel
  • cateva lingurite crema de branza Ceva Fin cu smantana
  • sare aromata cu verdeturi si piper dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui si dovlecel la tigaie grill:

Pieptul de pui se spala si se feliaza dupa preferita.

Dovlecelul se spala, se curta de coaja si se sareaza. Il lasam cca 10 min. intr-o strecuratoare sa-si lase apa. Dupa acest timp asezam feliile de dovlecel intr-o tigaie tip grill si le coacem pe ambele parti.

Pipetul de pui se condimenteaza apoi se prajeste in tigaie tip grill pana se patrunde.

Servim cu Ceva Fin! ;) Absolut delicios...

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui si dovlecel la tigaie grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu