Plachie de peste

de La Ancuta in Peste, 8 Mai 2011 | 7280 vizualizari

COMENTARII (44)

mihaelaM 1

08.05.2011, 19:18

ce bine arata,dar pofta nu imi este ca am papat peste putin mai devreme

gratziela 1

08.05.2011, 19:18

Desi nu mananc carne reteta este

Mitinita 1

08.05.2011, 19:28

o sa fac si eu,mi-ai facut pofta

Ina 1

08.05.2011, 19:41

mmmm, cu mamaliga

Ina 1

08.05.2011, 19:42

Miti', noi facem marti, ca avem voie

Corinuta 1

08.05.2011, 19:46

yammy!

La Ancuta 1

08.05.2011, 19:48

Multumesc Mihaela

La Ancuta 1

08.05.2011, 19:48

Gratziela ma bucur ca iti place

La Ancuta 1

08.05.2011, 19:48

Adina e tare bun

La Ancuta 1

08.05.2011, 19:49

Ina la voi marti e dezlegare la peste?

La Ancuta 1

08.05.2011, 19:49

Corina

La Ancuta 1

08.05.2011, 19:49

Gabitza . E cu mamaliga special pentru tine

marcela1979 1

08.05.2011, 21:10

vreau si eu ca mi place

RuxyRux 1

08.05.2011, 22:01

Vai Ancuta draga ce bine mai arata

La Ancuta 1

08.05.2011, 22:01

Carla hai repede la o portie

La Ancuta 1

08.05.2011, 22:02

Ruxy multumesc. Esti o draguta

Lau 1

08.05.2011, 22:02

ce bine arata

mamaieelena 1

08.05.2011, 22:13

imi place plachia f mult

adry88 1

08.05.2011, 22:18

La Ancuta 1

08.05.2011, 22:32

Multumesc Lau

La Ancuta 1

08.05.2011, 22:33

Elena si noua ne-a placut mut

La Ancuta 1

08.05.2011, 22:33

Multumesc Eduard

Mihaela11_jo 1

08.05.2011, 22:49

Aromat si apetisant

LUK 1

08.05.2011, 22:54

cred ca afost tare bun

La Ancuta 1

08.05.2011, 23:03

Multumesc Mihaela
P.S. Imi place tare mult poza de la avatar

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon in sos de lamaie si capere