Prajitura cu pere si visine

de Lau in Dulciuri, 14 Sep 2012 | 3381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 200 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
  • 100 g zahar+4 linguri
  • pere
  • visine
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu pere si visine:

Cele 4 linguri de zahar le topim intr-o cratita(avem grija sa nu il ardem)il intindem pe peretiI laterali un pic.

Perele le curatam si le taiem in 2 si taiem cotorul(semintele)

Le aseazam in cratita in care am topit zaharul si in mijlocul fiecarei pere asezam visine

Untul se mixeaza cu zaharul pana se topeste,

Adaugam ouale pe rand,amestecand dupa fiecare,

Amestecam faina cu praful de copt,cacao si scortisoara,

Cernem compozitia peste crema de unt,punem laptele si omogenizam cu o lingura sau paleta

Turnam compozitia peste pere si nivelam

Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,

Cand este gata rasturnam pe un platou(nu lasam sa se raceasca in cratita)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu pere si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu pere