Pui picant cu morcovi

de yafa in Pui, 19 Aug 2010 | 3543 vizualizari

COMENTARII (18)

nadina73 1

19.08.2010, 21:36

primahmmmmmmm ce bun trebuie sa fie 5f

nadina73 1

19.08.2010, 21:37

trebuie sa incerc dar si fara pasta iute pt pitici cred ca e ok

Rocsi 1

19.08.2010, 21:46

pentru mine mai putin iute te rog

gaby_duceag 1

19.08.2010, 22:02

ce papa usoara

yafa 1

19.08.2010, 22:16

Multumesc mult pentru aprecierile voastre

Rocsi, poti mari cantitatea de pasta de ardei iute, daca iti place mai iute.

Nadina, nu e foarte iute sa stii, piticaniile mele au papat

jolygina 1

19.08.2010, 22:23

delicios

Julie 1

19.08.2010, 22:47

E si pe placul meu!

onuta 1

19.08.2010, 23:27

vin si eu la o portie.

Corinuta 1

20.08.2010, 00:08

Daca e picant placeeeeeee!5 furci

Bunica 1

20.08.2010, 10:52

mena29 1

20.08.2010, 12:34

picant,perfect pentru mine

yafa 1

20.08.2010, 13:43

si o portie maaaaarreeee pentru cine doreste!Va multumesc mult

Bucataras Medi 1

20.08.2010, 18:33

eu vreau...............

yafa 1

20.08.2010, 22:18

sigur, portioara ta e pastrata, stiam eu ca ai sa vii

Sylvia 1

21.08.2010, 11:15

vai ce bine arata super reteta si imi place ca ai combinat-o cu cuscus o sa o testez si eu

yafa 1

23.08.2010, 23:21

Multumesc mult Silvia, se pare ca si tu iubesti cuscus- ul ca si mine. Mereu mi se leaga de mana.

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 23:00

foarte bun

yafa 1

25.08.2012, 01:02

Multumesc mult Oana

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de pui in saramura