Ragù alla bolognese (Sos Bolognez)

de JustLoveCookin in Clasice, 10 Noi 2010 | 11689 vizualizari

COMENTARII (12)

ionix 1

10.11.2010, 07:40

Ina 1

10.11.2010, 08:07

bine ai venit printre bucatarasi!
Cat despre mancarica.... Pacat ca dureaza foarte mult de preparat, dar merita sosul ala

lia maria 1

10.11.2010, 09:26

super bun sosul asta

silvi0ara 1

10.11.2010, 10:19

Foarte bun,iar pozele arata si ele tare bine.

La Ancuta 1

10.11.2010, 12:17

JustLoveCookin 1

10.11.2010, 13:12

Multumesc tutuor,sunteti atat de draguti si atenti...Ragù-ul e pe primul loc intre sosuri in inima mea...Nu se compara cu absolut nimic atata timp cat e facut cu carne de calitate...Asta e unicul secret... Bine v-am gasit !!!

Rocsi 1

10.11.2010, 14:23

ce fain eeeeee

Laly 1

10.11.2010, 22:14

Ce bunatate de sos

JustLoveCookin 1

12.11.2010, 18:05

asa e...e preferatul meu...nu imi lipseste niciodata din congelator...

JustLoveCookin 1

12.11.2010, 18:07

Si ma si salveaza cand nu am mult timp pentru gatit.il decongelez la microunde,cu programul special pt asta,pasta e gata in 5-11 minute depinde ce tip e, si ai pus o masa delicioasa in maximummmmm 11 minute. Ragù forever !

elena1988 1

11.02.2011, 16:46

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:17

super bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos bechamel