Salata de ciuperci cu usturoi

de ana in Salate, 1 Iul 2010 | 7193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 100 ml ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de otet de mere
  • 1 lingura piper boabe
  • 2 foi de dafin
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci cu usturoi:

Ciupercile le spalam bine in apa rece si le fierbem 15 minute in apa cu sare,foi de dafin,otetul si piperul boabe.Le strecuram si le asezam intr-o salatiera.Le feliem in functie de marimea lor.

Separat zdrobim usturoiul ,il amestecam cu cateva linguri de zeama in care au fiert ciupercile,ulei dupa dorinta si apoi turnam solutia obtinuta peste ciupercile din salatiera. Amestecam usor ca sa se asezoneze si le servim garnisite cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mena29 1

04.07.2010, 10:54

Au fost foarte bune,am gustat

nadina73 1

04.07.2010, 21:55

astea is pt mine banuiesc nu?super bune nota 10

ana 1

05.07.2010, 07:39

Nadina facem schimb @Mena @Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere și fulgi de migdale - Desert aromat și rapid

ieri la 16:50

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă, de bază

ieri la 16:22

Cum să faci clătite perfecte: Rețetă rapidă și ușoară

ieri la 16:15

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie