Salata de gogonele cu zucchini/dovlecei/bostanei

de Sylvia in Muraturi, 15 Sep 2010 | 10925 vizualizari

COMENTARII (29)

Rocsi 1

15.09.2010, 18:51

interesanta

Corinuta 1

15.09.2010, 19:02

Foarte interesant! N-am mai auzit de combinatia asta!

silvi0ara 1

15.09.2010, 19:06

Arata foarte bine,o sa incerc si eu combinatia asta.

Sylvia 1

15.09.2010, 19:16

Sa o testati ca e bestiala

ionix 1

15.09.2010, 19:23

interesant...

Ina 1

15.09.2010, 19:42

zucchini d'aia am avut si eu si nu stiam ca le zice asa Cred ca-s bune muraturile

ionix 1

15.09.2010, 19:46

zucchini astia nu-s dovleceii nostri??? ca eu am facut alea pt dieta din zucchini dar am scris dovlecei

Bucataras Medi 1

15.09.2010, 19:53

interesanta combinatia.............

Miha 1

15.09.2010, 21:19

Arata bine...dar nu-mi fac. Pentru o gogonica vin la tine, nu mai murdaresc un borcan.

Sylvia 1

16.09.2010, 10:48

Ionix sa stii ca zucchini sunt ei o specie de dovlecei dar sunt diferiti la gust si textura de dovleceii romanesti deschisi la culoare. Sunt mai fermi si la gatit si au o aroma mai aparte putin, murari sunt o delicatesa

Sylvia 1

16.09.2010, 10:49

Ina sunt f buni sa ii testezi o data

Sylvia 1

16.09.2010, 10:49

Medi vii la o degustare ?

Sylvia 1

16.09.2010, 10:50

Miha te astept cu drag ia si tu o fripturica buna cum stii numai tu sa faci sub brat si porneste spre mine eu dau muraturile si ce mai trebuie pe acolo

alina_aida 1

16.09.2010, 13:16

draga mea nu toata lumea stie ce inseamna zucchine ,nu va mai strimbati atita,era mai simpluBOSTANEI

Sylvia 1

16.09.2010, 13:43

mea culpa

gaby_duceag 1

16.09.2010, 13:53

iar a venit aida cu iz de scandal?:))aida, chiar ti-am simtit lipsa))). no, pai ai "gugale"po' sa cauti

Sylvia 1

16.09.2010, 13:57

vai gaby

ionix 1

16.09.2010, 14:09

mai... Aida m-a numit proasta??? sau nu-nteleg eu??? stiam si eu ca-i o diferenta de culoare si nume dar le consideram sinonime, si la gust ... ideea e ca eu n-am simtit niciodata vreo diferenta de gust, ci doar de culoare a cojii dar poate n-am fost eu prea atenta de aia am si intrebat-o pe Sylvia... poate sunt eu blonda dar nici chiar asa

Rocsi 1

16.09.2010, 14:21

bai ionela vad k ai o bafta ca tii scandalul dupa tine

ionix 1

16.09.2010, 14:24

mda... nu inteleg la cine s-a referit "domnisoara" respectiva dar am o "bafta"

gaby_duceag 1

16.09.2010, 14:25

rocsi, ionix, aida nu se refera la nimeni, le da asa..in eter.. si fuge))))

Rocsi 1

16.09.2010, 14:27

a da gabi?misto ce sa zic

ionix 1

16.09.2010, 14:31

aham... dar n-are noima... Aida, te rugam sa fii mai clara...

Rocsi 1

16.09.2010, 14:32

fata dar nu te mai stresa ...fiecare sa comenteze ce vrea nu te doare capul pe tine

ionix 1

16.09.2010, 14:36

mai. vreau sa stiu mai multe despre ea... Aida am vazut pentru prima data la Opera Romana si am fost fascinata... un om care poarta un nume cu atata incarcatura tre' sa fie un om cu o coloana vertebrala bine definita... dar poate exagerez si debitez, in acelasi timp

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogonele cu conopida murate