Sandvis cu ou si parmezan

de Bucataras in Sandvisuri, 10 Mar 2014 | 7235 vizualizari

COMENTARII (27)

Florentina_Cristina 1

10.03.2014, 22:35

Like

MotanLaOale 1

10.03.2014, 22:40

Lia_ 1

10.03.2014, 22:47

inregistreaza-l in concurs
stiu ca e bun

mihaelam90 1

10.03.2014, 22:55

Ela68 1

10.03.2014, 22:56

gata, plec la culcare, e prea bun ....nu vad oul la ingrediente, dar nu-i bai, pot sa-mi inchipui

Bucataras 1

10.03.2014, 23:07

mersi, Ela!

GeorgiaA 1

10.03.2014, 23:10

Constelatialeu 1

11.03.2014, 06:20

Bya Ralu 1

11.03.2014, 06:25

super bun

tiby 1

11.03.2014, 08:37

tare bun si arata super..

Lau 1

11.03.2014, 08:52

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:27

reisnaor_2006 1

11.03.2014, 09:40

delicios

Alexandra Burz 1

11.03.2014, 09:57

Super bun

Pushaa 1

11.03.2014, 11:03

o bunatate!

- Andreea - 1

11.03.2014, 12:06

laura_n 1

11.03.2014, 17:10

fuuugi de aici ca mor in crize
e adevarat? )

Irina 1

11.03.2014, 17:35

nu mai e, laura!

Rocsi 1

11.03.2014, 20:15

Prietenului meu tare i-ar mai place

elucubratiiculinare 1

12.03.2014, 17:16

salivezzzz

AnyCostescu 1

13.03.2014, 14:18

wawww cum arataaaaaa!!!!!!

Xandrinne 1

17.03.2014, 06:23

Delicios!!

dantes 1

17.03.2014, 06:26

foarte bun

babi5 1

18.03.2014, 18:38

Teo 1

18.03.2014, 20:54

Bogat sendvis!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Lipie rulata