Scoici cu fidea de orez

de lia maria in Fructe de mare, 5 Apr 2011 | 10057 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

05.04.2011, 15:20

bun bun pap tot

deyutzky 1

05.04.2011, 15:45

Dya Daniela Andrei 1

05.04.2011, 15:46

La Ancuta 1

05.04.2011, 16:07

tare bine arata

Lau 1

05.04.2011, 16:07

bunnnn

kukibella 1

05.04.2011, 16:25

divainbucatarie 1

05.04.2011, 16:28

Corinuta 1

05.04.2011, 16:49

woow!

kamy 1

05.04.2011, 17:04

nici scoici nu am mancat

aziz 1

05.04.2011, 18:09

nici eu nu am mincat scoici dar nu-i tirziu

mihaelar63 1

07.04.2011, 01:33

Lia doresc si din scoicile tale , doar acum le-am vazut
Eu le-am facut cam acum o luna

lia maria 1

08.04.2011, 11:57

motanel
deyutzky
dya

lia maria 1

08.04.2011, 12:00

ancuta
sufletista
kukibella

lia maria 1

08.04.2011, 12:01

diva
corina
kamy

lia maria 1

08.04.2011, 12:04

aziz
mihaelar va servesc cu mare drag

lilik 1

09.04.2011, 05:33

bune scoicile

Sylvia 1

12.04.2011, 13:08

nu puteam sa lipsesc vai ce imi place ca vad ca mancati fructe de mare

mamaieelena 1

15.04.2011, 07:13

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:38

adry88 1

22.05.2011, 18:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici Saint-Jacques bretone