Sfecla rosie in otet

de Bunica in Muraturi, 27 Iul 2009 | 54380 vizualizari

COMENTARII (9)

Bunica 1

29.07.2009, 09:22

Liana, prietena mea este o foarte buna gospodina. Cred ca ai furat de la ea destule secrete ale bucatariei.

Oana 1

29.07.2009, 11:14

Despre cine e vorba? Buni, am pus si eu anul trecut sfecla la borcan, dar eu am fiert-o mai intai intreaga, apoi am taiat-o cu cutitul ala ondulat de cascaval in bastonase si apoi am pus peste ea solutia respectiva cu otet. Si neaparat hrean ras, cam o lingura la borcan!

Bunica 1

29.07.2009, 18:27

Oana, nu o cunosti pe prietena mea, daca vii pe la noi te servesc cu o friptura cu salata de sfecla rosie facuta de mine.

Bunica 1

10.10.2009, 17:38

Multumesc, Dorel !Tu nu ai nimic care ti s-a parut deosebit sa ne dai ?. Ma refer la o reteta.

ramo_cata 1

16.11.2009, 17:07

buni o salata pentru iarna as vrea sa fac..ai vreo reteta..ceva care sa contina sfecla rosie,varza rosie,morcov...

Bunica 1

14.12.2009, 20:46

Miha, poti sa pui hrean ras cand o pui pe masa .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveți bulgărești