Slanina cruda sarata

de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 43394 vizualizari

COMENTARII (10)

pana_luminita 1

18.12.2009, 20:54

adry88 1

04.06.2011, 10:38

andreea_angelo 1

14.11.2012, 17:43

tare buna slaninuta.....

reisnaor_2006 1

15.12.2014, 12:09

jolygina 1

17.12.2014, 11:30

babi5 1

18.12.2014, 07:03

Buna tare cu o cespa rosie lingayamii

Panacris 1

22.12.2014, 11:48

Exact așa am făcut și eu! Doar că nu le-am pus pe scândurici!

Anett 1

22.12.2014, 15:29

claudiaO 1

17.12.2018, 15:50

Sidy 1

20.12.2018, 07:52

Este delicioasa slaninuta asta, chiar azi la micul dejun, am asa ceva , cu o ceapa rosie linga.Pe la noi se tine bucata mare de slanina in saramura, 3 saptamani, apoi se scoate si o pastram la rece in camara sau la congelator( asa ne place noua).DE-LI-CIOA-SA !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caltabos a la Costi