Sos de vişine pentru fripturi

de carmenvlad in Sosuri, 23 Oct 2011 | 10429 vizualizari

COMENTARII (13)

diaconta 1

23.10.2011, 19:29

anul asta si eu am cochetat cu ideea sosurilor dulci-acrisoare

madi_marin 1

23.10.2011, 19:51

nu am mancat niciodata friptura cu un sos de genul asta, dar imi place ideea.....

carmenvlad 1

23.10.2011, 20:27

Draga Madi, este ceva nou si pentru mine. Am avut ocazia anul trecut, sa mananc o friptura de porc cu sos de visine. A fost delicioasa. Asa ca anul acesta am incercat sa prepar propriile mele sosuri si sa le servesc la diferite fripturi. Sper ca familia mea sa fie receptiva si sa accepte noutatile.

danakarin 1

23.10.2011, 20:39

daca nu place familiei, poti sa-mi trimiti mie !

Denissa 1

23.10.2011, 20:45

interesant, merita incercat

RuxyRux 1

23.10.2011, 20:46

Vai ce nebunie....eu il pun la sirop

Rocsi 1

23.10.2011, 22:16

e foarte potrivit si pentru prajiturele

Angelina_Elena 1

23.10.2011, 22:32

interesant

LUK 1

24.10.2011, 08:52

bun si pt prajituri

Lau 1

24.10.2011, 13:46

interesant

MotanLaOale 1

24.10.2011, 16:32

bun bun

roxanabucataras 1

25.10.2011, 17:47

n-am mancat, insa e tare interesant
imi ploua-n gura

MIUTA 1

28.10.2011, 15:29

Am pus si eu visine cu zahar conservate la borcan pentru prajituri dar nu m-am gandit niciodata sa le folosesc la friptura
Interesant imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sos chilli