Sos pentru souvlaki

de Mitinita in Pt. carne, 21 Ian 2011 | 10275 vizualizari

COMENTARII (14)

Bunica 1

21.01.2011, 20:16

Cred ca este foarte bun !

gaby_duceag 1

21.01.2011, 20:24

imi plac pozele tale. au...ceva..

gaby_duceag 1

21.01.2011, 20:25

acum am citit reteta. imi place!!! eu il fac asa: usturoi pisat, facut maioneza, adaugata smantana si nuca macinata.

Mitinita 1

21.01.2011, 20:28

gaby,imi place ideea cu nuca! eu pun mai multa smantana ptr fete,mie mi-ar place numai iaurt.

Mitinita 1

21.01.2011, 20:29

e aparatul bun! postez si multe retete de pe un site in engleza si atunci faceam poze cu telefonul,pana apuc sa le fac din nou asa raman saracele

La Ancuta 1

21.01.2011, 20:47

bun

ela 1

21.01.2011, 20:58

lia maria 1

21.01.2011, 21:26

LUK 1

21.01.2011, 22:39

bun bun

MIUTA 1

22.01.2011, 14:22

mena29 1

22.01.2011, 16:12

MotanLaOale 1

24.01.2011, 08:45

elena1988 1

14.02.2011, 18:04

adry88 1

13.05.2011, 15:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de somon cu sos Tzatziki si tapenade