Springerle

de ANNA_46 in Dulciuri, 18 Dec 2012 | 3781 vizualizari

COMENTARII (34)

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:12

Multumesc frumos Eduard da , sunt foarte bune

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:12

Rocsi mersi mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:36

Multumesc frumos Bunica , nu e o prajiturica moale , e putin mai tare , am uitat sa adaug la reteta , se vor inmuia mai mult , daca in cutia lor vom pune un mar taiat in doua sau coaja lor , sau, daca le vom congela cu hartie de copt intre ele , atunci cand le vom scoate vor fi mai moi ( dupa 30 de min. se pot servi), e ca si glucoza , mie imi plac mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:40

Mon Mihaela SimOna multumesc mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:42

Motan Daniela Mirela mersi mult

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:44

Ruxy iti multumesc frumos

mihaelar63 1

22.12.2012, 01:06

Minunat arata !!!

ANNA_46 1

23.12.2012, 13:47

Multumesc frumos Mihaela

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 18:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură răsturnată cu pere - Rețeta simplă și delicioasă pentru un desert aromat

ieri la 18:03

Pui la cuptor reteta delicioasa pas cu pas

ieri la 16:58

Reteta de  tartă sarata cu rosii, un aperitiv pe placul tuturor!

pe 30.08 la 23:35

Reteta de chec marmorat, simplu si delicios

pe 30.08 la 23:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert salam Molotov