Stufat de ied cu orez basmati si legume la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de simona72 in Multicooking, 6 Mai 2019 | 2772 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

06.05.2019, 15:39

bun bun

Rahela Velicu 1

06.05.2019, 15:48

Bunica 1

06.05.2019, 16:52

Foarte bun! L-am pe lista ,dar saptamana viitoare

Merisor 1

06.05.2019, 17:03

Multicookerul asta e cel mai fain aparat de pana acum! Părerea mea

Mutulica 1

06.05.2019, 17:24

De abia astept sa mananc!

simona72 1

06.05.2019, 18:38

Multumesc! Ma bucur ca va place!! Eu l-am facut inainte de Sarbatori...mai aveam ceva carne la congelator.

Rocsi 1

06.05.2019, 19:50

Arata foarte bine si carnea se vede ca este patrunsa foarte bine!

Ina 1

06.05.2019, 21:20

azi am facut si eu . Abia am inchis capacul ) Am scos o brazda intreaga de ceapa si credeam ca nu mai termin de tocat )

madi_marin 1

06.05.2019, 21:54

Deliciu!

mihaelar63 1

06.05.2019, 23:30

Stiu pe cineva , care ar fi fericit sa-l guste Il trimit la Hunedoara )

-Licurici- 1

07.05.2019, 10:47

Foarte bun!

oanapl 1

07.05.2019, 18:06

Ce bunătate!

Panacris 1

07.05.2019, 21:25

Pfff tare harnic MultiIonel si la casa voastra!

dantes 1

08.05.2019, 12:08

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de smantana si mustar la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune