Supă cremă de avocado şi spanac

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 26 Noi 2011 | 6972 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.11.2011, 18:35

waw ce culoare!!

Angelina_Elena 1

26.11.2011, 18:47

are o culoare frumoasa

Lau 1

26.11.2011, 20:06

imi place culoarea

MIUTA 1

26.11.2011, 20:10

Super

lacrimioara 1

26.11.2011, 21:29

ce culoare frumoasa si o bomba de vitamine

Cris2711 1

26.11.2011, 21:34

fantastic arata

diana_k 1

26.11.2011, 22:13

cred ca e foarte buna..super culoarea

alinutzika 1

26.11.2011, 22:55

ce culoare frumoasa are....

danakarin 1

27.11.2011, 09:09

interesant..... culoarea e fantastica !! Ce gust are spanacul crud ??

aziz 1

27.11.2011, 09:27

o culoare de milioane!!

Zambareata 1

27.11.2011, 10:24

culoarea e exceptionalaaa....intotdeauana mi-a placut verdele

MotanLaOale 1

27.11.2011, 11:06

gaby_gabytza 1

27.11.2011, 15:30

Ramonica 1

27.11.2011, 18:19

Va multumesc. danakarin spanacul crud e super bun, nu as sti exact sa-ti zic, dar trebuie incercat, multe persoane carora nu le place spanacul gatit au fost surprinse.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de morcov si telina cu "smantana" de caju