Supa de legume cu cus-cus

de RODIMUR in Supe, 18 Noi 2020 | 5561 vizualizari

COMENTARII (18)

abstract01 1

18.11.2020, 21:56

Arata foarte bine!

RODIMUR 1

18.11.2020, 21:57

Mulțumesc, Claudia!

oanapl 1

18.11.2020, 22:10

Interesantă rețeta! N-am încercat niciodată cus-cus-ul in supa.

mihaelar63 1

18.11.2020, 22:39

Mi-ai deschis apetitul !!! Eu fac asemenea supe in post !!!

RODIMUR 1

18.11.2020, 22:43

Mulțumesc frumos, Oana! Eu înlocuiesc adeseori orezul, cu cus-cus și mi se pare mai bun așa...

RODIMUR 1

18.11.2020, 22:44

Mă bucur, Mihaela! Post ușor și gustos! Mulțumesc frumos!

vasimur 1

18.11.2020, 22:58

RODIMUR 1

19.11.2020, 09:38

Mulțumesc frumos, Ksenya!

RODIMUR 1

20.11.2020, 08:15

Mulțumesc frumos, Rocsi!

RODIMUR 1

20.11.2020, 08:16

Mulțumesc frumos, Lau!

RODIMUR 1

20.11.2020, 08:16

Mulțumesc frumos, VI!

dantes 1

20.11.2020, 10:48

Buna!

RODIMUR 1

20.11.2020, 11:38

Mulțumesc frumos, Dantes!

Panacris 1

20.11.2020, 17:39

RODIMUR 1

20.11.2020, 17:44

Mulțumesc frumos, Cristina!

madi_marin 1

20.11.2020, 18:05

Ne place!

RODIMUR 1

20.11.2020, 18:41

Mă bucur, Madi...! Mulțumesc frumos!

Adrianele 1

07.12.2020, 22:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu zdrente