Taietei chinezesti picanti cu creveti si sparanghel

de Sylvia in Fructe de mare, 5 Oct 2013 | 5661 vizualizari

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

05.10.2013, 17:39

super

Ligia Bxl 1

05.10.2013, 17:53

minunate Sylvia draga

MotanLaOale 1

05.10.2013, 17:55

bun bun

Panacris 1

05.10.2013, 18:03

M-ai ”omorât” ! Sparanghel, creveți, alături de tăiței chinezești! Ce poate fi mai bun, ,mai ales că totul se gătește super rapidDirect la favorite

nilgun 1

05.10.2013, 18:14

bun bun

Rocsi 1

05.10.2013, 20:50

Cat de bine poate sa arate

Corinuta 1

05.10.2013, 21:34

Grozavi de buni!

babi5 1

05.10.2013, 22:36

Sylvia 1

05.10.2013, 23:34

Ma bucur mult ca va place reteta mea, salut cu mare drag toate fetele ( dragi )

Sylvia 1

05.10.2013, 23:35

Panacris nu stiu daca e coincidenta sau nu dar toate retetele mele din ultima vreme se fac extrem de repede ) asta e partea cea mai frumoasa adevarul este de ca cand am trecut la categoria "profi" maminunez si eu cate se pot face in 40 de minute

Panacris 1

06.10.2013, 10:58

Sylvia, așa este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu taitei de casa