Taitei de casa

de alilianaa in Paste, 11 Mai 2013 | 3873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ou
  • un praf de sare
  • 10-apa
  • faina de secara integrala ( cat sa iasa un aluat tare)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Din ou, apa,sare si faina se face un aluat tare, din care se intind foi si se taie fasii de taitei.  Se pun la uscat jumatate de ora.

Se folosesc dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

11.05.2013, 21:00

Sunt cei mai buni. Bravo!

simona72 1

11.05.2013, 22:06

Imi plac tare mult taiteii de casa, dar trebuie sa am dispozitia necesara sa-i fac....bravo!!!

alilianaa 1

11.05.2013, 22:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa