Vacuta Decorix

de Mitinita in Mancare copii, 16 Aug 2011 | 4444 vizualizari

 

Iata ca formele de silicon nu le folosesc numai la deserturi,l-am folosit si la sandwich si a avut mare succes cu maruntelele.
Pentru "Vacuta Decorix" am folosit aluatul de paine pe care il tin mereu la frigider.

 

INGREDIENTE

  • aluat de paine
  • 1-2 cuburi de branza topita Hochland
  • 5 felii de salam uscat
  • masline ptr ochi
  • ceapa verde ptr vacuta ,pentru pascut
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vacuta Decorix:

Preparare sandwich "Vacuta Decorix"

Se umezesc mainile si se ia o bucatica de aluat.

Se pune in forma de vacuta si se da la cuptor.

Cand e gata painea,se scoate,se lasa sa se raceasca si se taie.

Se unge cu branza topita ,se aseaza feliile de salam.

Se decoreaza si se pune ceapa ptr pascut.

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Vacuta Decorix" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Mitinita 1

16.08.2011, 22:11

dar cand am dat eu interdictie la pipait doamne fereste sa ma fi cumintit intr-atat s-au dus kg-le nu mintile de parca m-ar crede cineva

adry88 1

18.08.2011, 11:35

frumusik vacuta

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:58

foarte haioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omide