Varza calita

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 7 Mar 2012 | 6291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 2 cepe mari
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • apa
  • 1 legatura marar
  • 2 foi dafin
  • 4-5 boabe piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Se toaca varza murata, daca e prea acra se pune asa tocata in apa pentru 15 minute, dupa care se scurge.Se curata ceapa, se spala si se taie, se pune uleiul la incins si se caleste ceapa, apoi adugam varza bine stoarsa de apa si amestecam bine.Acoperim totul cu apa, punem daffinul si boabele de piper si lasam la fiert .Spre sfarsit adaugam si bulionul, sare si piper macinat dupa gust. Cand este gata se ia de pe foc si se adauga mararul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de masline