Vinete chinezesti in sos picant 酸辣茄子

de AndreeaJ in Mancaruri de post, 16 Ian 2011 | 8294 vizualizari

COMENTARII (17)

LUK 1

16.01.2011, 23:01

rapid si bun

mihaelar63 1

16.01.2011, 23:09

IMi lipseste vinul de orez , cu ce l-as putea inlocui ?
OK nu mai raspunde , am citit articolul , ai fost cu un pas inainte

Bucataras 1

16.01.2011, 23:10

wooow,

RuxyRux 1

16.01.2011, 23:17

In vara am mancat la un restaurant chinezesc in Germania...a fost exceptionala mancarea...arata minunat vinetele

Mitinita 1

16.01.2011, 23:23

super!!!!

Brindusa 1

16.01.2011, 23:34

mamaieelena 1

17.01.2011, 00:00

buna .........

kamy 1

17.01.2011, 01:02

cred ca-i bun da prea multe ingrediente pe care nu le am

Ina 1

17.01.2011, 08:26

Imi plac retetele tale! Astept sa vad cu ce ne mai hranesti

MotanLaOale 1

17.01.2011, 08:27

divainbucatarie 1

17.01.2011, 09:07

in restaurant este unul din felurile pe care le comandam obligatoriu, deci e pe gustul meu

lia maria 1

17.01.2011, 10:48

cred ca sunt delicioase trebue sa incerc

MIUTA 1

17.01.2011, 12:37

Suuuuper bun

Cris2711 1

17.01.2011, 17:58

foarte bun

susu 1

18.01.2011, 13:01

Minunat

AndreeaJ 1

24.01.2011, 16:19

Vinetele gatite in acest fel sunt chiar gustoase! Servite alaturi de orez nu sunt deloc uleioase.

elena1988 1

16.03.2011, 11:42

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci