Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.11.2015
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...
mai multe
publicat la 08.11.2015
Suport pentru ustensile de bucatarie
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 04.10 la 17:37
pe 04.10 la 16:54
de bucatarasa 1
pe 04.10 la 14:56
pe 04.10 la 14:50
pe 04.10 la 14:44
de oanapl 7
10 comentarii
de Rocsi 9
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
de laura_n 7
5 voturi
4 voturi
Caty
RODIMUR
Sidy
Rocsi
Rocsi 9
1271 puncte
Lau 9
1181 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
RODIMUR 8
1133 puncte
oanapl 7
1104 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
NEGRESA
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...