Ardei iute murat

de Rahela Velicu in Muraturi, 23 Sep 2018 | 3327 vizualizari

 

Este bun la iarna, dar este greu cu tocatul ardeiului :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g ardei iute
  • 1 ceapa mare
  • 200 ml otet
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iute murat:

Mai intai tocam ardeiul marunt. Ceapa o tocam julienne si o amestecam cu ardeiul.

Otetul il amestecam cu 1 lingura de sare si cu una de zahar. 

Punem ardeiul amestecat cu ceapa in 2 borcane si turnam peste el otetul. Daca mai este nevoie, mai completam cu otet. Strangem bine capacele si dam in camara.

TIPS-URI

1

Neaparat atunci cand tocati ardeiul trebuie sa folositi manusi, altfel ustura ustura foarte tare si irita pielea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iute murat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos de mustar cu otet