Bors de miel

de pity19 in Ciorbe, 13 Apr 2014 | 2769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de miel
  • o punga taitei
  • 4 linguri de bors magic
  • 3 lg pasta de tomate
  • sare,piper
  • vegeta
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel o leg
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de miel:

Intr-o oala adaugam apa ( 5-6 l ) , dupa care adaugam carnea , lasam sa fiarba. Intre timp curatam morcovul, taiem marunt, ceapa o tocam marunt, patrunjelul il tocam si pe el. Intr-o tigaie punem putin ulei, dam la foc mic, adaugam morcovul taiat, ceapa, o mana de patrunjel, o lg pasta de tomate si lasam pe foc 10 minute. Cand carnea este fiarta adaugam prajeala, taiteii, pasta de tomate, patrunjelul, condimentele si borsul. Lasam la fiert 20 de minute si stingem focul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta cu loboda