Gogonele murate

de MIUTA in Muraturi, 7 Oct 2011 | 32854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogonele
  • usturoi
  • marar
  • cimbru
  • hrean
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • morcovi
  • ardei iuti
  • dafin
  • zahar
  • otet
  • sare de muraturi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate:

Gogonelele se spala foarte bine.

Se aseaza in borcane cu hrean,marar,cimbru,boabe de mustar.

Se pune in fiecare borcan cate un catel de usturoi,2 foi de dafin,un ardel iute,felii de hrean si morcov.

Saramura se face din 10 l de apa,10 linguri de sare,200 ml otet,150 g zahar,foi de dafin si boabe de piper.Se fierbe pana se topeste zaharul si sarea.

Se pune fierbinte in borcane si se lasa neacoperit pana a doua zi.

A doua zi se completeaza cu apa,se capseaza borcanele si se depoziteaza in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet (la rece)