Paste cu branzeturi si broccoli

de xana in Jamie Oliver, 23 Oct 2017 | 4192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr penne
  • 200 gr amestec de branzeturi (cheddar, mozzarella, emmenthal si gouda)
  • 500 gr broccoli proaspat
  • 1 ceapa mica
  • 5 felii de bacon
  • 1 chifla sau 2-3 felii de paine(nu proaspata ci cu 2 zile)
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri smantana
  • oregano
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branzeturi si broccoli:

Prajim feliile de bacon cu o lingura de ulei de masline, pana se rumenesc, apoi le punem in blender impreuna cu 1 catel de usturoi, oregano, cimbru, putina sare, piper si 2 linguri de ulei de masline. Le tocam, dar nu prea marunt.

Punem intr-o oala apa, sare si ceapa iar cand incepe sa fiarba, adaugam pastele si le lasam la fiert timp de 7 minute. Adaugam si broccoli taiati in bucatele nu prea mici si mai lasam 5 minute la fiert.

Strecuram pastele, indepartam ceapa si le amestecam cu branzeturile date prin razatoare, smantana, putina sare si piper.

 

Punem deasupra amestecul de paine si bacon si dam la cuptor pana se rumeneste usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branzeturi si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna clasica reteta traditionala italiana