Zacusca cu pastrav

de dantes in Zacusca, 15 Oct 2021 | 5748 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta la o doamna din maramures este foarte gustoasa,ingredientele se pot multiplica in functie de cate portii doriti sa preparati.

 

INGREDIENTE

  • Ardei capia 3 kg.
  • Pastravi proaspeti 1,5 kg
  • Ceapa 1 kg
  • Suc de rosii 0,5 litri
  • Ulei 0,5 litri
  • Sare,piper dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu pastrav:

Se pun la copt ardeii kapia, se curata si se lasa la racit, ceapa se taie julien si se caleste in ulei, apoi se scoate si se lasa la racit.

Pastravii se curata si se fierb fara cap si coada apoi se maruntesc cu mana avand grija sa scoatem toate oasele.

Ardeii kapia si ceapa calita o dam prin masina de tocat carne si ii punem la fiert in uleiul in care am calit ceapa si se adauga resul de ulei si sucul de rosii.

Cand a inceput sa fiarba condimentam dupa gust cu sare si piper si adaugam pastravii maruntit.

Se lasa la foc mic amestecand din cand in cand circa 10 minute,

Cand s-a racit putin se pune in borcane.

TIPS-URI

1

Se pastreaza la rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu pastrav" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de dovlecei cu morcov