Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 10 forme pentru briose
Unghiera BISALUO
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:36
la 10:17
de - Andreea - 7
ieri la 23:40
de bucatarasa 1
ieri la 22:46
de Miha 9
ieri la 22:36
9 comentarii
de gaby_duceag 8
8 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
11 voturi
9 voturi
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
vasimur
mikidaniro 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinutza 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...