Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:36
la 10:17
de - Andreea - 7
ieri la 23:40
de bucatarasa 1
ieri la 22:46
de Miha 9
ieri la 22:36
9 comentarii
de gaby_duceag 8
8 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
11 voturi
9 voturi
8 voturi
7 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
mikidaniro 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinutza 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...