Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 13.02.2013
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.
publicat la 18.01.2020
O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.
In cont 61
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Lumanare parfumata
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 19:50
de Constelatialeu 9
la 13:34
de Bucataras 6
la 10:49
ieri la 10:59
pe 29.05 la 16:38
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de trifadalia 4
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
vasimur
Sidy
OanaBd 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rodica63 1
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cocktail Vis de primavara
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Deliciu de ciocolata
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.