Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
barlad
Bucataras din 07.02.2013
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...
mai multe
publicat la 11.02.2013
Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 10 forme pentru briose
Taburet pliabil telescopic
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de - Andreea - 7
ieri la 23:40
de bucatarasa 1
ieri la 22:46
de Miha 9
ieri la 22:36
de laura_n 7
ieri la 17:01
de Bucataras 6
ieri la 14:07
9 comentarii
de gaby_duceag 8
8 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
11 voturi
9 voturi
8 voturi
7 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
mikidaniro 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinutza 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Eclere
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...