Ancutsa

6

Bucataras
Chef

Ploiesti

Bucataras din 23.05.2016

RETETE714
PRIETENI180
Retete / Retete Delikat

Pizza cu salam si porumb

In Retete Delikat la 21 Iul 2018

  Pentru aluat: se amesteca drojdia uscata cu putina faina, se adauga apa, uleiul, oregano si sarea. Se amesteca si se framanta, adaugand faina cat cuprinde, pana se obtine un aluat consistent, dar pufos. Se unge cu putin ulei, se acopera cu folie alimentara si se lasa la crescut intr-un...

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

In Retete Delikat la 15 Iul 2018

  Aluatul pregatit anterior se taie in trei parti, care se lucreaza pe rand. Se intinde prima foaie, se unge cu ou, se presara cascaval ras, oregano si condimente pentru porc, dupa gust. Se impatureste si se intinde din nou, pentru ca mirodeniile se intre in aluat. Pentru spice: se...

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

In Retete Delikat la 15 Iul 2018

  Aluatul: se taie jumatate de margarina in felii subtiri si se framanta cu un pic de faina si sare pana devine faramicios alatul, dupa care se pune borsul, apa, drojdia, zahar se amesteca bine si se adauga faina cat cuprinde, se framanta pana devine un aluat moale, dar bun de intins. Se...

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

In Retete Delikat la 15 Iul 2018

  Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, ierburile de gradina, cartofii rasi, morcovul ras si verdeata tocata marunt.  Se formeaza in mainile umede sfere care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins pana devin maronii....

Costite cu cartofi in doua culori si branza de burduf

In Retete Delikat la 15 Iul 2018

Se aşază coastele într-o tavă în care am pus şi un strat subţire de ulei. Cartofii se curăţă, se spală, se taie cuburi mai mari şi o parte din ei se amestecă cu boia şi sare, celalţi cu ierburi de grădină şi sare. Se răstoarnă şi ei în...

Gogonele si castraveti in otet

In Retete Delikat la 15 Iul 2018

    Se spală castraveţii şi gogonelele şi se aşază în borcanul spălat bine. Se presară printre castraveţi rondele de ceapă, boabe de piper negru, boabe de muştar, boabe de ienibahar. Se pun la fiert apa cu oţetul, zahărul, sarea, foile de dafin şi...

Cheeseburgeri de casa cu varza dulce si chifle negre cu seminte

In Retete Delikat la 15 Iul 2018

  Într-un vas mare, se amestecă bine carnea tocata cu puţină apă, sare, un coltuc de pâine înmuiat în apă, care vor face carnea mai pufoasă şi condimentele naturale. Se formează în mâinile umede sfere mai măricele, care se turtesc şi se...

Ciorba de dovlecel

In Retete Delikat la 11 Iul 2018

  Se calesc ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mica si ardeiul gras taiat cubulete. Se adauga un castronel cu rosii (eu am avut rosii de la conserva), dovlecelul curatat de coaja si taiat bucati mai mari. Se calesc impreuna cam 5 minute. Se completeaza oala cu...

Foietaj impletit cu carne si ierburi italiene

In Retete Delikat la 10 Iul 2018

  Se lasă aluatul la dezgheţat, la temperatura camerei.  Pentru umplutura: carnea tocată de porc se rumeneşte într-o tigaie cu puţin ulei încins, se adaugă morcovul ras şi sare, după gust. Când este bine făcută, se dă de pe foc, se lasă un pic la...

Castraveti in otet

In Retete Delikat la 22 Iun 2018

  Se spală bine borcanele. Se spală castraveţii şi se aşază în borcane. Se presară printre castraveţi rondele de ceapă, boabe de piper negru, boabe de muştar, boabe de ienibahar. Se pun la fiert apa cu oţetul, zahărul, sarea (eu păstrez proporţia 2 linguriţe cu...

Porc si cartofi cu mirodenii la cuptor

In Retete Delikat la 7 Iun 2018

  Se curata si se spala cartofii, apoi se taie pe lungime. Se spala carnea de porc, se portioneaza si se asaza intr-o tava in care am pus un strat subtire de ulei. Se asaza printre feliile de carne si cartofii. Se pot pune si rondele de morcov pentru o aroma dulce. Se presara...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Rac

Astăzi dai dovadă de creativitate. Desenezi, pictezi, sculptezi. Apoi cumperi o găleată de lavabilă şi vopseşti pereţii la loc. Repede, pînă nu vor crede cei din familie că ai luat-o pe arătură!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]