Condiment Creole

Postat de mitinita in Condimente pe 19 Ian 2011 | 3317 vizualizari

Comentarii (9)

19.01.2011, 16:26

pun si puiul diseara...

19.01.2011, 16:43

eu tocmai vroiam sa spun nu crezi ca ar fi mai bine sa-l pui cu pui cu tot

19.01.2011, 17:04

vine si puiul,vroiam sa va fac pofta!

19.01.2011, 19:36

noroc cu tine ca uite asa imi fac si eu mix-uri faine de condimente

19.01.2011, 19:42

Pentru mine daca scot cimbrul e super!!!

19.01.2011, 19:45

19.01.2011, 20:43

lia mai vin multe mixuri,mie cele din comert chiar nu-mi plac,multe au prea mult delikat
ruxy,eu vara trecuta i-am dat de gust la cimbru...si asa am inceput sa mananc sarmale...

22.01.2011, 00:59

12.02.2011, 19:33

salvat

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!