Frittata cu ardei, dovlecel si paste

de oanapl in Fusilli, 5 Oct 2017 | 4960 vizualizari

 

Iată o rețetă rapidă care poate fi pregătită cu ce mai aveți prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • 5 ouă
  • 50 g smântână
  • ½  ardei gras roșu
  • 100 g șuncă de curcan
  • 1 dovlecel
  • 70 g paste fusilli
  • 100 g mozzarella ( sau cașcaval)
  • sare
  • piper
  • unt
  • 2 linguri pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu ardei, dovlecel si paste:

Pui apă cu sare la fiert într-o oală și când apa clocotește, pui pastele și le lași să fiarbă 5-6 minute, apoi le scurgi bine.
Tai șunca și dovlecelul cubulețe, iar ardeiul îl tai feliuțe.

Într-un bol, bați ouăle cu smântâna, cu puțin piper și sare după gust. Adaugi șunca, dovlecelul,ardeii și pastele și amesteci ușor. La final adaugi mozzarella dată pe răzătoarea cu ochiuri mari.

 Ungi un vas termorezistent cu unt și îl tapetezi cu pesmet, apoi torni compoziția în el și introduci vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și lași frittata până când este rumenită deasupra și bine pătrunsă și în interior (aproximativ 30-35 de minute).
O lași să se răcorească și o servești simplă, cu o salată sau cu ce mai dorești.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu ardei, dovlecel si paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Ancutsa 1

09.10.2017, 15:12

Foarte buna!

oanapl 1

09.10.2017, 21:11

Bună idee Cleme!

oanapl 1

09.10.2017, 21:12

Vă mulțumesc tuturor de aprecieri!
Într-adevăr e o modalitate foarte bună de a face curățenie în frigider, Navidad!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu bacon si piept de pui