Cum sa facem pizza de calitate in casa

Postat de JustLoveCookin in Cu de toate pe 8 Noi 2010 | 10809 vizualizari

Comentarii (12)

09.11.2010, 13:50

minunate informatii

10.11.2010, 00:51

Iti multumesc mult,draga mea.O sa mai revin cu astfel de articole.O saptamana minunata iti doresc.

11.11.2010, 21:02

interesante informatii intr-adevar omul are de invatat cat traieste eu iti multumesc pentru completari

11.11.2010, 22:00

Placerea e de partea mea !!

11.11.2010, 22:47

eu sunt convinsa ca fiecare isi va lauda reteta

12.11.2010, 09:55

imi place articolul

13.11.2010, 02:44

va multumesc !

16.11.2010, 14:54

interesant! nu stiam chestia cu sarea, in rest cam asa fac si eu!

16.11.2010, 17:18

utile sfaturi

18.11.2010, 12:08

asa e,momentul in care adaugam sarea are un rol primordial in calitatea aluatului si inainte dar si dupa coacere.

08.02.2011, 19:06

22.09.2012, 21:27

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

ieri la 21:22

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]