Jurnalul unui viitor bucatar ( 1 )

Postat de Sylvia in Bucatarasii pe 3 Sep 2011 | 4785 vizualizari

Comentarii (23)

04.09.2011, 09:21

Am citit si pe blog.
Grozav!!!
Astept urmatoarele impresii

04.09.2011, 09:31

Succes Sylvia si felicitari pentru reusita ta

04.09.2011, 09:48

ce frumos si eu caut de ceva vreme un curs de bucatari,dar in provincie e mai greu,La Brasov precis as avea mai multe sanse,dar mi-ar fi greu cu deplasarea. Si oricum cele de aici nu se compara cu cel pe care il faci tu...asa ca astept cu mult interes sa vad cum decurge

04.09.2011, 11:29

Bravo Silvia!
Iti doresc sa ai putere sa termini aceste cursuri.

04.09.2011, 11:39

Bravooooooo!!!!! atunci cand faci ceva cu daruire totul iese perfect ...avem asteptari mari de la tine ,......fii tare

04.09.2011, 13:10

Succes Sylvia!................

04.09.2011, 15:53

Bravo! Să ai multă baftă! Pupăcesc!

04.09.2011, 16:12

felicitări şi multă baftă

Lau

Lau
04.09.2011, 17:05

felicitari si mult succes

04.09.2011, 18:09

ma bucur foarte mult pentru tine si astept sa vii cu multe trucuri sa mai invatam si noi cate ceva...multa bafta in continuare!!!

04.09.2011, 18:47

Sylvia....felicitari pentru alegerea facuta..... de-abia asteptam sa ne tii la curent cu experientele de la curs.... bafta multa!

05.09.2011, 13:04

Felicitari si succes! Hai sa te vedem insa in haine de bucatarie, pai ce facem aici, parada modei de la mall ?

05.09.2011, 22:42

fFelicitari Sylvia, este superb ceea ce faci deoarece faci totul din suflet si inima, intradevar se munceste enorm dar acolo meseria de bucatar este echivalent cu arta, aici cand cineva aude ca esti bucatar se uita la tine, in doi lei, este pacat ca nu stim sa apreciem talentul fiecaruia, de asta ei sunt unde sunt si noi ne cam taraim, fiecare poate fi doctor in meseria lui si este de apreciat, asa ca inca o data felicitari ca ai avut curajul si oportunitatea de a urma acest curs, astept noi episoade si cum spunea si Cristi sa te vedem in tinuta de la practica. Spor la treaba.
Cu mare drag,
Nico

05.09.2011, 23:29

Excelent Sylvia...felicitari sunt sigura ca asa cum te stiu vei gati cu multa eleganta iar gustul va fi unul desavarsit...pasiune si dragoste si restul vine de la sine

06.09.2011, 02:13

felicitari silvia! sunt sigur ca vei reusi sa-ti ei diploma cu brio...de o mie de ori BRAVO!!!

06.09.2011, 20:27

Felicitari draga mea,sunt sigura ca vei termina cursul cu cele mai bune calificative.Mult succes si multa putere de munca!

Teo

Teo
07.09.2011, 22:56

te felicit pentru ca si in bucatarie vrei sa fii'' profesionista''!

10.09.2011, 15:35

Tin pumnii draga mea

11.09.2011, 06:38

Succes, poate ne dai şi nouă ponturi din bucătăria unui "profi".

17.09.2011, 21:55

bafta

23.09.2011, 21:28

Cristi ai dreptate cu tinuta ) daca ma crezi nu am inca nici o poza in tinuta de bucatar, promit sa postez prima poza

26.09.2011, 16:32

Sylvia, mult, mult succes!!! Felicitari pentru curs! Abia astept sa mai povestesti!

09.03.2014, 14:40

Stiu ca ai ars etapa aceasta. Treaba grea. Iar ceea ce faci la castel, ... si mai grea

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia