Leurda

Postat de Corina33 in Legume pe 25 Mar 2011 | 9109 vizualizari

Comentarii (10)

28.03.2011, 07:03

E asa de buna...eu o folosesc in multe salate, fac si ciorba sau mancare din ea....
Si e si tare sanatoasa....

28.03.2011, 11:09

05.04.2011, 12:27

tocmai am o sacosa de leurda, asa ca am dat startul la salate de leurda

05.04.2011, 20:40

multumesc, am facut si ciorbica, si placinta, si cu paine ca am un "furnizor" bun de leurda cumnata mea sta sus pe deal si culege de zor

07.04.2011, 17:52

corina33 si nu face-ti livrari si in afara Rom? as vrea eu dar raman cu minunatul doar, de cit de buna poate fi

08.04.2011, 13:15

Mona,o sa vb cu ea poate vrea sa-si "extinda afacerea")))))))))))))))

12.04.2011, 12:36

f interesant habar nu aveam de existenta ei...nici nu-mi spune f multe privind-o...credc a la mine in zona nj creste...habar n-am ....n-am folosit niciodata, dar suna bine

23.05.2011, 17:39

Corina scumpa ,mersi de articol,informativ

17.07.2011, 23:09

si eu abia anul acesta am facut cunostinta cu leurda.....si m-a cucerit asa incat am pus 12 pungi de leurda la congelator, ca sa am pentru fiecare luna a anului..
Eu o folosesc la ciorba...e delicioasa!
Se prepara la fel ca si salata.

31.07.2011, 14:10

Eu folosesc multa leurda,la ciorbele de zarzavat,la ciorba de salata verde,la salate.Are gustul usturoiului verde,este gustoasa si ieftina(1 leu legatura de cca 30 frunze)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!