Tipsuri

 Cauta » 

Alcatuirea meniurilor

Postat de: miha in Tipsuri

La intocmirea meniului se va avea in vedere valoarea nutritiva a alimentelor, numarul si varsta persoanelor ce vor servi masa, timpul de preparare al retetei, costul ingredientelor.Citeste continuarea

Idei de condimentare a legumelor

Postat de: Irina in Tipsuri

Plantele aromate si condimentele dau savoare preparatelor culinare. Tot calatorind printre cartile de bucate, am descoperit un ghid al condimentarii legumelor si vreau sa vi-l impartasesc si voua.Citeste continuarea

Iti place siteul? Da-ne o sugestie!

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Sintem ochi si urechi. Da-ne o idee, o sugestie, spune-ne ce te doare pe acest site.Citeste continuarea

Cum vopsesti ouale de Pasti

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Pentru ca se apropie ziua in care se vor vopsi ouale, ne-am gindit sa facem noi aceasta operatiune azi pentru a da si cele mai mici amanunte si tipsuri. Am vopsit 6-7 oua pentru acest lucru. Nu...Citeste continuarea

Cum cureti rapid si usor un ou fiert de coaja

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Sinteti la un click de un experiment amuzant, care, culmea, chiar functioneaza. L-au testat de Pasti mai multi bucatarasi ...Citeste continuarea

Recipiente originale

Postat de: Oana in Tipsuri

Daca doriti sa serviti mancarea altfel decat in vasele obisnuite, incercati cu aceste piese iesite din comun:Citeste continuarea

Bors facut in casa

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Borsul pentru ciorba mai exact, facut din tarate, este foarte sanatos si contine foarte multe vitamine si minerale. Mama facea intotdeauna bosul in casa, am intrebat-o ce si cum si m-am hotarat sa...Citeste continuarea

Cum colorezi natural maioneza

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Daca vreti sa dati o alta tenta de culoare maionezei, puteti adauga suc de sfecla rosie cruda. Valabil si in cazul in care vrei o frisca roze sau rosie. (O lingurita-doua sint suficiente). E si...Citeste continuarea

Cum stii ca-s dulci portocalele

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Mi-a povestit mama prea cu foc pt a nu dezvalui secretul. Cind cumperi portocale, cica se te uiti la “banutzul” de pe “fund” (opusul coditei). Cu cit este mai mare, cu atit portocala e mai...Citeste continuarea

Cum pastram maslinele

Postat de: Bucataras in Tipsuri

O reteta preluata de la prietenul nostru grec, unde ne-am petrecut ultimele concedii:Citeste continuarea

Cum fierbi ouale

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Nu-i asa ca e un fel de loterie fierberea oualelor? Iata citeva sfaturi:Citeste continuarea

 Cauta » 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]