DulciuriSiNuNumai

1

Bucataras
incepator

BRASOV

Bucataras din 06.08.2012

RETETE25
PRIETENI27
Retete / Aperitive / Garnituri

Chec aperitiv cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 8 Mai 2013

Se curata ciupercile si se taie cubulete. Se toarna intr-o tigaie si se lasa sa fiarba in sucul propriu.pana cand zeama lasata de ciuperci a scazut de tot. Se ia tigaia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Intre timp se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un bol se amesteca galbenusurile cu...

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 16 Feb 2013

Se taie bucatele mici sunca, ciupercile, maslinele si ardeiul kapia. Cascavalul si telemeaua se dau pe razatoarea mare. Intr-un bol se amesteca ouale cu laptele si uleiul. Se adauga branza si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne peste amestecul de oua si branza....

Langosi, scovergi sau foi dospite

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2012

Intr-un bol se pune faina cernuta in prealabil si sarea. In mijlocul gramezii de faina se face o gropita in care se toarna drojdia uscata. Se adauga apa calduta (nu fierbinte caci distruge proprietatile drojdiei) cate un pic si se incorporeaza cu restul de faina. Se framanta aluatul moale si...

Ardei umpluti cu branza de burduf

In Aperitive / Garnituri la 8 Noi 2012

Intr-un castron se sfarama branza de burduf si se amesteca cu 2 linguri de smantana. Mararul se spala bine, se toaca marunt si se adauga la pasta de branza. Ardeii se spala, se indeparteaza cotoarele si semintele si se umplu cu compozitia de branza. Se foloseste o lingurita cu codita lunga...

Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 18 Oct 2012

Preparare Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor Se spala dovleceii, se curata de coaja si se dau pe razatoare: jumatate pe partea mare si jumatate pe cea mica. Se sareaza si se lasa 15 minute pana ce acestia vor elimina apa. Intre timp se da pe razatoarea...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 08.05.2013

Chec aperitiv cu ciuperci

publicat la 06.05.2013

Cozonac trandafir

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Daca ai constiinta impacata, probabil nu stai foarte bine cu memoria.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]