Pieptul de pui l-am taiat în doua pe grosime, obtinând felii mai subtiri.
Untul moale l-am amestecat cu ierburile italiene, apoi am uns cu el cele doua felii de piept de pui. Am pus cate-o crenguta de rozmarin si am pliat bucatile de carne, cu untul la interior.
Dupa...
Carnea de viţel am taiat-o cubulete si am presarat pe ea ierburi cu boia.
Am curatat si spalat ciupercile.
Am taiat ceapa si am calit-o în ulei. Când aceasta a devenit sticloasa, am adaugat ardeiul, rosia, morcovii taiati bucati si carnea.
Am adaugat sarea, piperul,...
Pastele le-am fiert dupa instructiunile de pe ambalaj.
Kaiserul l-am taiat bucati si l-am prajit cu putin ulei, apoi l-am scos pe un prosop absorbant.
Morcovii i-am taiat rondele subtiri si i-am calit în uleiul ramas de la afumatura.
Când s-au înmuiat, am pus din nou...
Am topit ciocolata pe baie de aburi.
Galbenusurile le-am mixat cu zaharul. Smântâna pentru frisca, împreuna cu laptele le-am pus într-un vas pe foc. Când s-a înfierbântat, am turnat-o peste crema de galbenusuri si am pus iarasi vasul la foc...
Piept de pui cu ierburi aromatice, budinca de cartofi si telina si sos gorgonzola
Pieptul de pui l-am taiat în doua pe grosime, obtinând felii mai subtiri. Untul moale l-am amestecat cu ierburile italiene, apoi am uns cu el cele doua felii de piept de pui. Am pus cate-o crenguta de rozmarin si am pliat bucatile de carne, cu untul la interior. Dupa...
Tocanita din carne de vitel si galbiori
Carnea de viţel am taiat-o cubulete si am presarat pe ea ierburi cu boia. Am curatat si spalat ciupercile. Am taiat ceapa si am calit-o în ulei. Când aceasta a devenit sticloasa, am adaugat ardeiul, rosia, morcovii taiati bucati si carnea. Am adaugat sarea, piperul,...
Paste cu afumatura, la cuptor
Pastele le-am fiert dupa instructiunile de pe ambalaj. Kaiserul l-am taiat bucati si l-am prajit cu putin ulei, apoi l-am scos pe un prosop absorbant. Morcovii i-am taiat rondele subtiri si i-am calit în uleiul ramas de la afumatura. Când s-au înmuiat, am pus din nou...
Mousse de ciocolata cu chilli
Am topit ciocolata pe baie de aburi. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul. Smântâna pentru frisca, împreuna cu laptele le-am pus într-un vas pe foc. Când s-a înfierbântat, am turnat-o peste crema de galbenusuri si am pus iarasi vasul la foc...