Taiem pastaile in 3-4 si le punem 20 de minute la fiert in apa cu sare.
Usturoiul il pisam, adaugam 1 cana de apa si pasta de ardei si acest amestec il adaugam pastailor. Adaugam rozmarin si ierburi de gradina. Acoperim cratita si lasam inca 15-20 de minute la fiert. Adaugam un praf de chilli...
Taiem ceapa julien, morcovul si dovlecelul le dam pe razatoarea mare. Le punem impreuna la calit in cele 50 ml ulei. Cand incep sa se rumeneasca, adaugam 2-3 cani de apa, pasta de ardei, acoperim cratita cu un capac si lasam 25 de minute la fiert.
Carnatii ii prajim separat si ii adaugam in...
Aluatul de foietaj il lasam la dezghetat. Il portionam in patrate de marimea dorita.
Rosiile le taiem cuburi, usturoiul il tocam cat mai marunt sau il dam pe razatoarea mica si il adaugam peste rosii. Adaugam sare, cimbrisor, busuioc tocat marunt si ierburile de gradina.
Punem pe...
Taiem pieptul de pui cubulete, il amestecam cu condimentul pentru pui de la delikat ( il puteti inlocui cu sare, ardei boia dulce, ardei boia iute si piper) si il punem la prajit in ulei incins.
Intre timp, taiem pastaile, feliem dovlecelul si le punem separat la fiert pentru 15-20 de minute....
Mai intai framantam aluatul pentru paine. Amestecam laptele cu apa calduta si dizolvam drojdia in el. Punem faina toata intr-un bol, adaugam amestecul de drojdie, 1 lingurita de zahar si uleiul si amestecam usor. Adaugam si sarea si incepem sa framantam aluatul. Il acoperim si-l lasam 1 ora la...
Taiem pieptul de pui si il punem la calit in 2-3 linguri de ulei. Lasam pe foc doar pana cand se patrunde pieptul de pui si devine albicios ( nu prajim). Adaugam ceapa taiata julienne si mai lasam 3-4 minute pe foc. Adaugam apoi rosiile taiate cuburi si dovlecelul taiat rondele. Adaugam si...
Mai intai taiem dovleceii rondele, le dam un praf de sare si-i lasam deoparte.
Ceapa o tocam marunt si o punem la calit pentru 3-4 minute. Adaugam rosiile date pe razatoare si lasam pana cand scad putin ( 7-8 minute). Adaugam carnea si o lasam sa se patrunda bine, inca 7-8 minute.
Adaugam...
Pregatim mai intai puiul. Il ungem pe toata suprafata si in interior cu condiment pentru pui de la DELIKAT. Umplem o sticla de 500 ml cu apa si cu 2 linguri de ulei. Asezam puiul pe sticla si il punem intr-o tava. Dam la cuptor la 200 de grade C, pentru 55-60 de minute si din cand in cand mai...
Mai intai razuim coaja cartofilor cu un cutit, ii spalam bine si ii punem intr-un bol. Adaugam uleiul, rozmarinul, sare, piper si ardei boia si amestecam bine.
Transferam cartofii intr-un vas de yenna, punem si usturoiul curatat de coaja si ii dam la cuptor pentru 45-50 de minute. ...
Mai intai fierbem pieptul de pui. Dupa ce a fiert, punem in robotul de bucatarie cele 2 cepe de carnea de pui si le tocam. Punem carnea intr-un bol, adaugam 2 oua, marar tocat marunt, usturoiul si dovlecelul dat pe razatoarea mica si apoi stors bine de zeama, condimentele pentru chiftele de la...
Pastai verzi cu chili si pasta de ardei
Taiem pastaile in 3-4 si le punem 20 de minute la fiert in apa cu sare. Usturoiul il pisam, adaugam 1 cana de apa si pasta de ardei si acest amestec il adaugam pastailor. Adaugam rozmarin si ierburi de gradina. Acoperim cratita si lasam inca 15-20 de minute la fiert. Adaugam un praf de chilli...
Ciorba de fasole rapida cu cimbrisor si dovlecel
Taiem ceapa julien, morcovul si dovlecelul le dam pe razatoarea mare. Le punem impreuna la calit in cele 50 ml ulei. Cand incep sa se rumeneasca, adaugam 2-3 cani de apa, pasta de ardei, acoperim cratita cu un capac si lasam 25 de minute la fiert. Carnatii ii prajim separat si ii adaugam in...
Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor
Aluatul de foietaj il lasam la dezghetat. Il portionam in patrate de marimea dorita. Rosiile le taiem cuburi, usturoiul il tocam cat mai marunt sau il dam pe razatoarea mica si il adaugam peste rosii. Adaugam sare, cimbrisor, busuioc tocat marunt si ierburile de gradina. Punem pe...
Tort de orez cu piept de pui
Taiem pieptul de pui cubulete, il amestecam cu condimentul pentru pui de la delikat ( il puteti inlocui cu sare, ardei boia dulce, ardei boia iute si piper) si il punem la prajit in ulei incins. Intre timp, taiem pastaile, feliem dovlecelul si le punem separat la fiert pentru 15-20 de minute....
Paine cu telemea, marar si ierburi italiene
Mai intai framantam aluatul pentru paine. Amestecam laptele cu apa calduta si dizolvam drojdia in el. Punem faina toata intr-un bol, adaugam amestecul de drojdie, 1 lingurita de zahar si uleiul si amestecam usor. Adaugam si sarea si incepem sa framantam aluatul. Il acoperim si-l lasam 1 ora la...
Paste cu dovlecei si piept de pui
Taiem pieptul de pui si il punem la calit in 2-3 linguri de ulei. Lasam pe foc doar pana cand se patrunde pieptul de pui si devine albicios ( nu prajim). Adaugam ceapa taiata julienne si mai lasam 3-4 minute pe foc. Adaugam apoi rosiile taiate cuburi si dovlecelul taiat rondele. Adaugam si...
Musaca de dovlecei cu carne de porc
Mai intai taiem dovleceii rondele, le dam un praf de sare si-i lasam deoparte. Ceapa o tocam marunt si o punem la calit pentru 3-4 minute. Adaugam rosiile date pe razatoare si lasam pana cand scad putin ( 7-8 minute). Adaugam carnea si o lasam sa se patrunda bine, inca 7-8 minute. Adaugam...
Pui pe sticla cu ostropel
Pregatim mai intai puiul. Il ungem pe toata suprafata si in interior cu condiment pentru pui de la DELIKAT. Umplem o sticla de 500 ml cu apa si cu 2 linguri de ulei. Asezam puiul pe sticla si il punem intr-o tava. Dam la cuptor la 200 de grade C, pentru 55-60 de minute si din cand in cand mai...
Cartofi noi cu rozmarin
Mai intai razuim coaja cartofilor cu un cutit, ii spalam bine si ii punem intr-un bol. Adaugam uleiul, rozmarinul, sare, piper si ardei boia si amestecam bine. Transferam cartofii intr-un vas de yenna, punem si usturoiul curatat de coaja si ii dam la cuptor pentru 45-50 de minute. ...
Chiftelute de pui cu dovlecel si sos cu ciuperci
Mai intai fierbem pieptul de pui. Dupa ce a fiert, punem in robotul de bucatarie cele 2 cepe de carnea de pui si le tocam. Punem carnea intr-un bol, adaugam 2 oua, marar tocat marunt, usturoiul si dovlecelul dat pe razatoarea mica si apoi stors bine de zeama, condimentele pentru chiftele de la...