Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
ragusa
Bucataras din 18.03.2010
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
ieri la 10:56
de Constelatialeu 9
pe 18.05 la 22:00
de Bucataras 6
pe 18.05 la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
LeBlogPiquant 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
MINI MOZZARELE PANNE
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .