gugugh

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 20.10.2010

RETETE66
PRIETENI11
Retete / Mancaruri cu carne

Pui cu sos de lamaie si garnitura de orez cu sofran

In Pui la 15 Dec 2010

Pieptul de pui se taie fasiute subtiri si se trece prin nuca sau alune sau seminte de dovleac tocate si se prajesc in putin ulei incins pe ambele parti. Se prajesc pana se albesc bucatile de carne . Se scot pe o farfurie si se pune sucul de lamie si vinul in tigaia in care am prajit carnea. se...

Friptura de antricot cu cartofi la cuptor

In Vita la 9 Dec 2010

Antricotul se spala se usuca cu un prosop de hartie si se pune la prajit in ulei ff incins (dar nu f mult ulei) cate 5 minute pe fiecare parte. Curatam morcovul si il taiem fasiute dar mai grosutze, ceapa solzisori mai mari. intr.un vas , eu am folosit de yena, punem morcovul , ceapa,...

Mancarica de fasole verde

In Pui la 23 Noi 2010

Cantitatile sunt in functie de cate portii se doreste sa iasa. Eu am folosit cca 500 gr fasole verde, 1 ceapa, 1 ardei gras, 5-6 ciocanele de pui si am procedat astfel: fasolica am spalat.o taiat.o si am pus.o la fiert in apa cu sare. Ciocanelele de asemenea le.am fiert in apa cu sare. Ceapa...

Tochitura dobrogeana

In Porc la 11 Noi 2010

1. Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat. 2. Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foaia de dafin si piperul boabe. 3. Se fierbe totul la foc mic timp de 30...

Aripi de pui si conopida pane

In Pui la 9 Noi 2010

Ingredientele sunt in functie de cate portii doriti. eu am folosit 8 aripioare de pui , o conopida mica, 3 oua. Am procedat astfel: aripile de pui le.am spalat , le.am taiat varfurile si le.am pus la fiert in apa cu sare. Le.am spumat si le.am lasat sa fiarba cam 30 min. Conopida se desface...

Papricas de pui

In Pui la 3 Noi 2010

carnea se spala. ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. adaugam si carnea de pui si lasam pana se albeste carnea de pui. punem boiaua si calim 1-2 min. punem apa cat sa acopere bine bucatile de carne si lasam la fiert timp in care curatam cartofii si morcovul, cartofii ii taiem...

Ciulama de pui cu smantana

In Pui la 27 Oct 2010

Mai intai spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce o spumam adaugam morcov, telina, ardeiul gas, ceapa si lasam sa fiarba pana carenea e patrunsa. Intr.un alt vas incincem putin ulei si trecem carnea sa se prajeasca f putin.Intre timp omogenizam bine smantana cu faina si...

Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti

In Mancaruri cu carne la 21 Oct 2010

Ciolanul se aseaza intr.o tava. se impaneaza cu catei usturoi si cuisoare. Se baga la cuptorul preincalzit in primele 10 min la foc iute apoi se pune folie de aluminiu si se reduce focul. Se lasa asa vreo 2-3 ore sa se patrunda bine si sa se rumeneasca frumos. Dupa ce e gata , trecem la...

Mazare cu friganele

In Mancaruri cu carne la 21 Oct 2010

Pentru mancarica de mazare procedam astfel: carnita o spalam, o portionam si o punem la fiert . se fierbe pana e patrunsa bine. Ceapa se taie solzisori si se caleste in cateva linguri ulei apoi se adauga ardeiul taiat cubulete, dupa ce s-a patruns si ceapa si ardeiul se adauga si carnea si...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.

 
 
 
Retete preferate
Paine Indiana Naan

Voturi:14

Briose "Japoneze"

Voturi:23

Portofele cu ficat

Voturi:31

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]