Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Lumanare parfumata
Placa de tocat fata-verso
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 incaltatoare
Perna ergonomica Karll
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de gaby_duceag 8
la 11:31
de Bucataras 6
la 11:20
ieri la 22:08
de Rocsi 9
ieri la 20:56
de bucatarasa 1
ieri la 19:20
5 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
de Constelatialeu 9
5 voturi
4 voturi
vasimur
Caty
Catalina L
Alexandra Elena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulia10 1
moni_marih 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)