Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 4 pahare de whisky
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Rola de folie pentru prajituri
Taburet pliabil telescopic
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
pe 31.05 la 19:50
de Constelatialeu 9
pe 31.05 la 13:34
de Bucataras 6
pe 31.05 la 10:49
pe 30.05 la 10:59
pe 29.05 la 16:38
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
de Rocsi 9
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.