Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.03.2011
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...
mai multe
publicat la 22.10.2014
Voturi:28
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Perie de pantofi
Coaster extensibil Cook Concept
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:35
la 17:15
de bucatarasa 1
la 15:25
de gaby_duceag 8
la 11:31
de Bucataras 6
la 11:20
5 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Georgia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adrianamocodean 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
"AkbarMashti" Inghetata traditionala Iraniana cu shofran,fistic si apa de trandafir.
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...