Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Set de 10 forme pentru briose
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de - Andreea - 7
ieri la 23:40
de bucatarasa 1
ieri la 22:46
de Miha 9
ieri la 22:36
de laura_n 7
ieri la 17:01
de Bucataras 6
ieri la 14:07
9 comentarii
de gaby_duceag 8
8 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
11 voturi
9 voturi
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
mikidaniro 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinutza 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...