Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.09.2015
Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi bamele în 2-3 bucăţi, în funcţie de mărime. Spălaţi prazul şi pătrunjelul, Tăiaţi fideluţă prazul, apoi tocaţi pătrunjelul. Puneţi uleiul în cratiţă, iar, când s-a încins, adăugaţi prazul şi căliţi-l puţin....
publicat la 07.04.2019
publicat la 04.04.2019
publicat la 09.09.2015
In cont 12
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
pe 31.05 la 19:50
de Constelatialeu 9
pe 31.05 la 13:34
de Bucataras 6
pe 31.05 la 10:49
pe 30.05 la 10:59
pe 29.05 la 16:38
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
de Rocsi 9
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bame cu perje uscate
Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi bamele în 2-3 bucăţi, în funcţie de mărime. Spălaţi prazul şi pătrunjelul, Tăiaţi fideluţă prazul, apoi tocaţi pătrunjelul. Puneţi uleiul în cratiţă, iar, când s-a încins, adăugaţi prazul şi căliţi-l puţin....