sisterskitchen

1

Bucataras
incepator

BUCURESTI

Bucataras din 12.02.2012

RETETE51
PRIETENI95
Retete / Mancaruri cu carne

Tocanita de cartofi cu chorizo

In Mancaruri cu carne la 27 Noi 2017

Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei. Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi potrivite. Chorizo se taie rondele. Puneti cartofii, morcovii si chorizo peste ceapa calita. Se adauga sare, piper, boia, cimbru si dafin. Se amesteca bine si se adauga apa si suc de rosii cat...

Mancare de mazare cu coasta afumata, reteta gustoasa si satioasa, ideala pentru sezonul rece

In Porc la 27 Noi 2017

 Cum se prepara Mancare de mazare cu coasta afumata, reteta gustoasa si satioasa, ideala pentru sezonul rece Bucatile de coasta afumata se fierb timp de 1 ora, dupa care se scot pe o farfurie. Apa in care au fiert se pastreaza. Ceapa, morcovii si usturoiul se taie marunt si se...

Iepure bbq cu tzatziki

In Mancaruri cu carne la 28 Feb 2014

1. Pulpele se spală şi se scurg de apă. 2. Într-un mojar se zdrobesc rozmarinul, dafinul, usturoiul şi se amestecă cu ulei de măsline. Se asezonează cu sare şi piper, apoi se toarnă peste iepure şi se lasă la marinat minim o oră. 3. Pregătiţi sosul tzatziki (atât de...

Sarmalute in foi de vita

In Vita la 24 Feb 2013

1.Pregatim intai foile de vita. Punem apa la fiert, cand da in clocot punem foile de vita si le lasam 10 minute in apa fiarta. Le scoatem si le lasam la scurs. Se toaca carnea, in caz ca nu ati cumparat-o deja tocata:). Luam un castron mai mare si asezam carnea. Curatam si spalam ceapa si...

Aperitiv din piept de curcan şi sfeclă roşie la cuptor

In Curcan la 24 Feb 2013

1.Pieptul spălat bine se şterge bine cu un prosop, se freacă cu cimbru, piper şi sare şi se unge cu ulei de măsline. Se dă la cuptor la temperatură maximă vreme de 15 minute, să se închidă porii. Apoi se coboară temperatura la 180 de grade încă 30-40 minute până se...

Friptură şi păstăi de fasole la grătar

In Porc la 26 Sep 2012

1.Fierbeţi fasolea timp de 15 minute, până se fragezeste. Scurgeţi bine apa, asezonaţi cu sare şi piper, apoi puneţi-o într-un bol, cu o lingură de ulei de măsline. 2.Carnea se condimentează cu piper, cimbru uscat şi un praf de boia. 3.Se încinge grătarul si se...

Hamburgeri de casă cu sos alioli

In Mancaruri cu carne la 14 Sep 2012

1. Se toacă ceapa cât se poate de fin, se căleşte în ulei până devine translucidă, dar nu rumenă. 2. Se adaugă pulpa de roşii, bine scursă de lichid.Se căleşte amestecul 3-4 minute, apoi se adaugă restul de condimente, piper şi un vârf de sare. 3. Se...

Iepure toscan cu rozmarin

In Mancaruri cu carne la 14 Sep 2012

1. Pulpele de iepure se spala si se sterg bine de apă, apoi se asezonează cu sare şi piper.Ungeţi cu o lingură de ulei un vas ceramic sau o tavă pentru cuptor, asezati iepurele si stropiti cu restul de ulei. Rozmarinul se presara pe deasupra, iar ceapa se taie pe jumatate si se aseaza si ea...

Stufat de curcan

In Curcan la 13 Apr 2012

1. Carnea de curcan se rumeneşte în 4-5 linguri de ulei. 2. Se adaugă ceapa şi usturoiul verde tăiate mărunt. Se lasă să se călească totul 3-4 minute, după care adăugăm sosul de roşii. 3 . Potrivim de sare şi piper şi lăsăm să fiarbă aproximativ 40 de minute....

Pui fript “Butterfly”

In Pui la 8 Mar 2012

1.Puiul se curata, se spala si se sterge bine cu un prosop absorbat. Intr-un mojar, pisati usturoiul, adaugati cimbrul si restul de condimente si frecati amestecul rezultat cu ulei de masline pana obtineti o pasta omogena. 2.Folosind o foarfeca de bucatarie, taiati spatele puiului de la un...

Ostropel de iepure

In Mancaruri cu carne la 25 Feb 2012

Iepurele se spala, se indeparteaza organele si se transeaza. Bucatile de carne se sterg bine de apa, se condimenteaza cu sare, piper si boia. Intr-o cratita sau o tigaie mai adanca se incalzesc 4 linguri de ulei de masline, se adauga ceapa tocata si se caleste 2 minute. Se adauga carnatul...

Tartă cu carne de curcan

In Curcan la 25 Feb 2012

1. Untul moale se freacă bine împreună cu sarea. Adăugăm oul şi amestecăm. Treptat se incorporează făina până obţinem un aluat uşor elastic. Se înfăşoară în folie de plastic şi se pune la rece pentru 30 de minute. 2. Carnea de curcan deja pregătită la...

Muşchiuleţ de porc la cuptor cu garnitură de cartofi

In Porc la 23 Feb 2012

1. Muşchiuleţul se curăţă de pieliţe. 2. Curăţăm usturoiul şi îl punem într-un mojar. Se pisează, după care se adaugă sarea, piperul, boabele de coriandru şi cimbrul. Punem 3 linguri ulei de măsline şi frecăm bine până obţinem o pastă. 3. Se freacă...

Pate din ficat de viţel

In Ficat la 20 Feb 2012

Pâinea se înmoaie în lapte. Toci ceapa şi baconul, le rumeneşti într-o tigaie împreună cu ardeiul iute tocat mărunt. Se presară sarea, piperul, boiaua şi adăugăm ficatul, laşi să se rumenească până devine crocant şi pui scorţişoara. Apoi se pune...

Curcan cu crustă de verdeţuri

In Curcan la 19 Feb 2012

Untul trebuie adus la temperatura camerei. Curăţaţi pasărea bine la interior şi exterior, apoi se şterge cu un prosop. Curăţaţi usturoiul şi zdrobiţi-l într-un mojar. Curăţaţi verdeaţa şi tocaţi-o mărunt. Amestecaţi untul cu usturoiul pisat, o lingură de sare...

Cocoş la cuptor cu sos de roşii şi mujdei

In Pui la 16 Feb 2012

1. Bucăţile de carne se şterg bine de apă, se aşează într-o tavă de cuptor şi se asezonează cu sare, piper, boia şi verdeţurile uscate. 2. Se stropesc cu puţin ulei de măsline şi se acoperă cu o hârtie pergament (aceasta poate fi foarte maleabilă dacă o...

Afisate 1 - 16 din 16 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 24

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]